Екстрактор за повредени глави на винтове и болтове

13.00 лв с ДДС
Ново София

% отстъпка от цената на доставката с Еконт! Предлагаме смарт продукти и интересни джаджи за дома, които можете да видите на следният линк: 
conzoli.com/masters

Комплект от 6 бройки бита за развиване на заоблени глави на винтове и болтове. Най-накрая има евтино и добро решение за изваждане и развиване на скъсани, изядени, изпилени, счупени и повредени винтове и болтове! Цялата процедура отнема до 10 секунди! Най-лесно се получава, ако се използва винтоверт или акумулаторна отвертка. Комплектът работи като бургия и винт (шпилковадач) на обратна резба от рода на speedout. Инструмента е познат като Screw extractor, damaged bolt remover. В много удобна и компактна кутийка.

Начин на употреба:

1. Изберете правилният размер бит - Трябва да е най-широкият бит, който да може да влезе съвсем малко в повреденият отвор на главата на винта/болта.

2. Слагате винтоверта на режим развиване. Първо се ползва по-малкият край на бита (дълбаещият). Трябва да се направи хубава много правилна и гладка дупка.

3. След това се обръща бита и се ползва конусовидната страна, с обратната резба. Винтоверта се слага на бавна скорост! Отново на развиване.

Цена: 13.00лв/комплект от 6 бр. бита

Поръчки се приемат както на телефона от обявата, така и на Viber/ WhatsApp или чрез изпращане на лично съобщение. За да подготвим и изпратим артикула към Вас са нужни: Имена на получател/Телефон за връзка с него/Точен адрес или адрес на офиса на куриерската фирма, в която желаете да получите пратката с опция преглед, преди плащане!

Доставката се поема от:

tick Купувача
ПОДОБНИ ОБЯВИ